Två kockar i svarta förkläden skär grönsaker i ett professionellt kök med flera skärbrädor och skålar.

65 år av äkta matkunskap

Kom för maten, stanna för känslan. Hos oss är alla välkomna – från dagliga lunchgäster till besökare som tittar in för första gången. Här knyter vi nya band och skapar minnen över vällagad husmanskost med stil och finess.

Tre kockar i kök med svarta förkläden står bakom kassadisken, ler och håller om varandra på ett grabbigt vis.

Människorna bakom Haga

Teamet bakom Haga Hotell & Bistro har 65 år av samlad erfarenhet. Det består av Anders Sundbäck, Erik Schurtenberger och Adnan Imsirovic.

Här lagar vi mat på riktigt, med äkta kärlek och gedigen erfarenhet. Ägaren Anders har till och med lagat mat till kungen – men allra bäst trivs han här med dig och våra gäster i Hillerstorp. 

Det som gör Haga unikt är gemenskapen. Här känner vi våra gäster vid namn, och delar gärna en pratstund. 85 procent av gästerna besöker oss varje dag, och det är så vi vill ha det – personligt och nära. 

“Man lär verkligen känna varandra,” säger Erik. “Man kan sätta sig och ta en kaffe med vilken gäst som helst.”

Adnan instämmer. “Precis. Här jobbar man gärna kvar i många år. Det blir som en stor familj.”

Hillerstorps mötesplats

Sedan 1960

Hillerstorps mötesplats • Sedan 1960 •

En gammal bild från 70-talet. Fem personer står framför ett rött tegelhus med skylten "Hotell Haga Kafé Konditori". Några av dem har cyklar. Det är en solig dag.

Tillsammans för Haga sedan 60-talet

Historien om Haga är också en historia om Hilllerstorpsandan och det engagerade lokala näringslivet. Vill du veta hur det gick till när Haga uppstod 1960 – och hur det kom att bli Haga Hotell & Bistro? Du hittar hela berättelsen här!

Hör av dig!

Har du frågor om oss, våra hotellrum eller meny i bistron? Eller något helt annat? Tveka inte att höra av dig!