65 år av äkta matkunskap
Kom för maten, stanna för känslan. Hos oss är alla välkomna – från dagliga lunchgäster till besökare som tittar in för första gången. Här knyter vi nya band och skapar minnen över vällagad husmanskost med stil och finess.
Människorna bakom Haga
Teamet bakom Haga Hotell & Bistro har 65 år av samlad erfarenhet. Det består av Anders Sundbäck, Erik Schurtenberger och Adnan Imsirovic.
Här lagar vi mat på riktigt, med äkta kärlek och gedigen erfarenhet. Ägaren Anders har till och med lagat mat till kungen – men allra bäst trivs han här med dig och våra gäster i Hillerstorp.
Det som gör Haga unikt är gemenskapen. Här känner vi våra gäster vid namn, och delar gärna en pratstund. 85 procent av gästerna besöker oss varje dag, och det är så vi vill ha det – personligt och nära.
“Man lär verkligen känna varandra,” säger Erik. “Man kan sätta sig och ta en kaffe med vilken gäst som helst.”
Adnan instämmer. “Precis. Här jobbar man gärna kvar i många år. Det blir som en stor familj.”
Hillerstorps mötesplats
•
Sedan 1960
•
Hillerstorps mötesplats • Sedan 1960 •
Tillsammans för Haga sedan 60-talet
Historien om Haga är också en historia om Hilllerstorpsandan och det engagerade lokala näringslivet. Vill du veta hur det gick till när Haga uppstod 1960 – och hur det kom att bli Haga Hotell & Bistro? Du hittar hela berättelsen här!
Hör av dig!
Har du frågor om oss, våra hotellrum eller meny i bistron? Eller något helt annat? Tveka inte att höra av dig!